Historie

In 1957 is de vader (Bernard) van Peter van Kraaij begonnen met een eigen slagerij. Hij heeft de winkel zelf gebouwd en uitgebouwd tot een mooie slagerij. Uden groeide door de vliegbasis en door de grote bedrijven als Philips. Iedereen wilde er wonen en er ontstond een winkelcentrum. 

Peter koos voor de slagersvakschool en was al op zijn 19e klaar met de opleiding. Hierna heeft hij twee jaar gewerkt als chefslager en twee jaar als Keurmeester. Na de laatste twee jaar is hij bij zijn ouders gaan werken en kon hij ‘eindelijk’ weer zijn ambacht uitvoeren. 

In 1991 neemt hij samen met zijn vrouw Carin de slagerij over van zijn ouders. Carin is vaak te vinden in de winkel en verzorgt voornamelijk de heerlijke verse maaltijden. Ook Peter werkt dagelijks met veel plezier in de winkel en heeft voortdurend heerlijk vers vlees en ambachtelijke vleeswaren in de toonbank.

Sinds de start van 2019 is Jaimy Stofberg medevennoot van het bedrijf geworden, het doel is dat hij in de toekomst de slagerij zelfstandig voortzet. Dankzij zijn achtergrond als kok kunt u bij hem terecht voor bijvoorbeeld een diner op locatie of een luxe barbecue. Verder is de winkel meerdere keren verbouwd en staan Peter, Carin, Jaimy en team elke dag voor u klaar met heerlijke ambachtelijk producten. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Kom langs en proef het verschil!

Met Goud Bekroond

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'Met Goud Bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

  • Spareribs
  • Rookworst
  • Peppadew salade
  • Achterham
  • Boerenham
  • Beenhamsalade
Rookworst met goud bekroond

P. van Kraaij, Keurslager

Reinoldstraat 40
5402VC Uden
0413262427

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten