PORK BEST

Hebt u zin in een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidige speklap? U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden. Begin eenvoudigweg met de keuze voor Pork Best varkensvlees. U begint dan goed, met vlees dat mals is en niet te vet of te mager. Precies goed. De basis voor deze kwaliteit wordt gelegd… op de boerderij. Klik hierboven op het onderwerp waar u meer van wilt weten!

HOLLANDS VLEES

Het Pork Best varkensvlees is vlees van varkens van Hollandse boeren. Daar scharrelen ze vrolijk door het hok. Varkens van het Pietran ras, gekruist met het Landras. Deze varkens hebben het echt in zich: als ze het naar hun zin hebben en op de juiste wijze worden gevoerd, laten ze een gezonde vleesgroei zien. En dat gebeurt ook; want bij de boer hebben ze het goed. Het zijn familiebedrijven met liefde voor het vak.

Een vrouwtjesvarken noemen we een gelt, een mannetjesvarken een beer. Pork Best varkensvlees is altijd vlees van een gelt. En dat is goed nieuws! Het vlees van de gelt is namelijk altijd mals en bijzonder smaakvol. Vleeskenners kiezen daarom altijd voor gelten.

LEKKER VLEES

Het Pork Best vlees heeft maar weinig overtollig vocht. Daardoor schroeit het karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig. Die kwaliteit ontstaat niet bij de slager, maar op de boerderij. Zo zorgen korte transportafstanden met zo min mogelijk stress voor een smakelijk stukje vlees.

U begrijpt nu waarom Pork Best zo lekker is. Dat is geen verbeelding. Het is het resultaat van heel veel aandacht voor kwaliteit. In de gehele keten van biggenfokkerij tot slagerij. Daarna komt nog één belangrijke schakel: de bereiding door uzelf. Wilt u de kwaliteit en smaak van Pork Best ervaren, dan is het belangrijk dat u het vlees op de juiste manier bakt/braadt. Al hebt u jarenlange ervaring hiermee, vraag uw slager eens naar zijn mening. Hij zal u graag advies geven over de bereiding van Pork Best. Dat wordt genieten!

VERANTWOORD VLEES

Het is u niet om het even welk vlees u eet. U kiest voor de volle smaak van Pork Best. Maar wat u in dit vlees ook proeft, is dat de varkens het naar hun zin hebben gehad. Ze hebben een goed leven gehad bij de boeren. Dat is een kwestie van dierwelzijn en duurzaamheid. Zo hebben de varkens een dag- en nachtritme, krijgen ze veel bewegingsruimte en vermaken ze zich met speeltjes. Ook zijn ze gehuisvest in groepen. Voor een sociaal dier als het varken is dat een plus! Het welzijn op de boerderij belonen de varkens met een gezonde vleesgroei.

In de gezonde omgeving waarin de varkens opgroeien, wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van antibiotica. Dat is gunstig: daardoor is Pork Best ook voor u gezond vlees.

VLEES MET EEN KEURMERK

Het Pork Best varkensvlees voldoet aan de eisen van het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. Het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees past precies bij Pork Best. Het vlees is afkomstig van varkenshouders die aan dit keurmerk voldoen. Deze familiebedrijven zorgen samen met de dierenarts goed voor hun dieren; ze gebruiken zo min mogelijk antibiotica.

KENNISMAKING MET PORK BEST?

  • Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers
  • Droog in de pan, sappig op het bord
  • Uitstekende vlees/vetverhouding en volle smaak
  • Afkomstig van Hollandse boerderijen
  • Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager
  • Eerlijk en duurzaam van boer tot bord

RESPECT VOOR DIEREN

Bij Pork Best vinden we het belangrijk respectvol met de dieren om te gaan. Vanuit het oogpunt van dierenwelzijn maar ook omdat het een meetbaar effect heeft op de kwaliteit en houdbaarheid van het vlees. Korte transportafstanden en het voorkomen van stress rondom het transport door speciaal opgeleid personeel zorgen voor hoog dierenwelzijn en uiteindelijk een smakelijk stukje vlees.

P. van Kraaij, Keurslager Uden

Drossaard 12
5403ET Uden
0413262427

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten