P. van Kraaij, Keurslager

Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Lekker veelzijdig

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Black Angus rund

Black Angus rund

Aberdeen Angus runderen grazen op de Schotse hooglanden. Black Angus is de zwarte variant van het Aberdeen Angus ras. Door rijping krijgt het een intensieve smaak.

Pork Best

Pork Best

Hebt u zin in een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidige speklap? U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden.

P. van Kraaij, Keurslager

Reinoldstraat 40
5402VC Uden
0413262427

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten